Wij zijn de Apeldoeners

Apeldoeners is een initiatief van ongeveer 20 ondernemers uit Apeldoorn en omgeving.

Concept

Verspreid over het jaar organiseren wij als Apeldoeners evenementen en netwerkbijeenkomsten. Gezamenlijke marketingactiviteiten met als doel om individuele relaties te belonen voor het vertrouwen en hen te laten kennismaken met de andere Apeldoeners.

Vereniging

De Apeldoeners hebben zich georganiseerd in een vereniging, die geregistreerd is bij de Kamer van Koophandel, met een formeel bestuur en jaarlijks diverse ledenvergaderingen.

Het bestuur bestaat momenteel uit Ronald Dros (voorzitter), Antoine Joosten (secretaris) en Dave Bultman (penningmeester). Daarbij krijgen zij ondersteuning van Wendy Blom die de vergaderingen notuleert, ondersteunt bij het organiseren van de evenementen en optreedt als gastvrouw tijdens de evenementen. 

Dit zijn de Apeldoeners

De Apeldoeners zijn gevestigd in of in de nabije omgeving van Apeldoorn. Ze zijn allen vakkundig en hebben hun sporen in zakelijk Apeldoorn inmiddels ruimschoots verdiend. Ieder bedrijf heeft zijn eigen vakgebied en benadert de bedrijfsvoering en markt op geheel eigen wijze. Juist die diversiteit maakt dat zij elkaar versterken.

Antoine Joosten Lees meer
Marijke  Bretveld Lees meer
Gerrit Boks Lees meer
Dave Bultman Lees meer
Gerwin Vink Lees meer
Arjan Donker Lees meer
Paul Dalm Lees meer
Ronald Dros Lees meer
Patrick Beumer Lees meer
René Heupink Lees meer
Jeroen Dijkman Lees meer
Gertjan Mulder Lees meer
Fred Brouwer Lees meer
Rob Kamphuis Lees meer
Tonnie Bruëns Lees meer
Leon Kroes Lees meer
Gerrit-Jan van den Berg Lees meer