Zorgeloos rijplezier met Boks

Of je nou een nieuwe of een (jong) gebruikte auto wil, bij Autobedrijf Boks valt er veel te kiezen. We kijken samen met de klant wat de beste keuze is. Ook financieel. Welke auto spreekt je aan en hoeveel kilometers rij je per jaar. Dat wegen we allemaal mee om tot de beste deal te komen. We zijn niet afhankelijk van merkdealers, dus alles is mogelijk.

 

Nieuw of gebruikt tegen scherpe prijzen

We zijn dus niet alleen specialist in occasions. Ook voor nieuwe auto’s van bijna alle automerken kan je bij ons terecht. In welke prijsklasse je ook zoekt. Doordat wij een groot inkoopvolume hebben, kunnen we nieuwe auto’s vaak met aantrekkelijke kortingen tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Inruilen is natuurlijk geen enkel probleem. Je zult positief verrast zijn wat je auto bij ons nog waard is.

 

Lease is populair

Steeds vaker worden auto’s gefinancierd. Niet alleen nieuwe, maar ook gebruikte auto’s tot één jaar oud en maximaal 10.000 km op de teller, kunnen worden ingezet bij operational lease en financial lease. Dat kan een heel aantrekkelijke optie zijn, want deze auto’s vallen onder de normale Europese fabrieksgarantie en er is al een stuk op afgeschreven. Daardoor vallen je maandlasten ook lager uit.

 

Financial lease of operational lease

Bij financial lease leen je geld om de auto aan te schaffen en word je economisch eigenaar van de auto. Je bent zelf verantwoordelijk voor onderhoud, verzekering, wegenbelasting en vervangend vervoer.

Als je kiest voor operational lease, dan blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto en betaal je alleen een vast bedrag per maand. In dat bedrag zitten alle bovengenoemde kosten, behalve de brandstof. Het enige wat je dus hoeft te doen is op tijd tanken.

 

Onderhoud

Na aanschaf van de auto houdt het voor ons niet op. We zorgen er ook voor dat je altijd mobiel-zeker bent. Boks heeft een uiterst geavanceerde  werkplaats met de modernste diagnoseapparatuur. Wij hebben de laatste tijd veel geïnvesteerd in techniek en testapparaten. De technologische ontwikkeling gaat heel hard en vergt een nieuwe manier van repareren. Onze medewerkers zijn technisch zeer goed onderlegd en hebben een gedegen opleiding gehad in nieuwe technieken, zoals hybridesystemen en elektrische systemen. Deze modellen kunnen bij Boks dan ook uitstekend worden geserviced.

 

Dus, ben je op zoek naar een betrouwbare en financieel aantrekkelijke auto? Nieuw of gebruikt? Loop dan eens bij ons binnen en kijk wat de mogelijkheden zijn. Of surf naar ons toe op www.autobedrijfboks.nl. We hebben alles in huis voor zorgeloos rijplezier.