Wij geloven in samenwerken en verbinden

Natuurlijk maken wij schoon, verzorgen wij het wassen van uw ramen, reinigen wij gevels, vloeren en tapijten, houden wij kantoren fris en doen wij nog veel meer op schoonmaakgebied. Maar bovenal maken wij ons sterk voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en het opbouwen van duurzame relaties. Zowel met onze opdrachtgevers als met onze werknemers.

Dat is bij ons geen loze kreet. Sociaal ondernemen zit in ons bedrijf verankerd. Wij onderscheiden ons met het goed begeleiden van mensen, door ze op te leiden en met vakgerichte scholing een kans te bieden om door te groeien binnen onze onderneming. Of om zich zodanig te kunnen ontwikkelen dat zij ook buiten Dros een kans hebben op een goede baan. Ook voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Wij doen er alles aan om hen duurzaam aan het werk te krijgen.

Schoonmaakwerk is mensenwerk. Daarom hebben wij intensief contact met onze medewerkers en houden continu een vinger aan de pols wat betreft veiligheid, welzijn en werkdruk en gebruiken wij uitsluitend milieuvriendelijke producten. Onze medewerkers zijn ons visitekaartje en we hechten veel waarde aan de sociale vaardigheden van onze mensen. Daarmee worden zij ook het visitekaartje van onze opdrachtgevers. Zij zijn trots op het werk dat ze doen en wij zijn op onze beurt trots op onze medewerkers.

Ook buiten ons bedrijf zoeken we samenwerking met klanten en leveranciers. Bijvoorbeeld door sponsoring zetten wij ons in voor activiteiten zoals de Kanaalconcerten, het Openluchtfestival en zijn we actief in verschillende business clubs. Zo proberen wij mensen met elkaar te verbinden en synergie te creëren. 

Waarom wij dat doen? Omdat respect voor mens en milieu ons na aan het hart ligt. En omdat we er plezier in hebben om ons steentje bij te dragen aan een leukere leef- en werkomgeving.