Maak kennis met

Wendy Blom – gastvrouw Apeldoeners

“Ik zorg voor een bekend gezicht en daarmee een familiair gevoel”

De Apeldoeners zijn enthousiaste ondernemers die graag hun ondernemersverhaal delen. Een belangrijk onderdeel van de Apeldoeners is bovendien de gastvrouw, die de bijeenkomsten en evenementen begeleidt en het gezicht is van de Apeldoeners. Wendy Blom is inmiddels al 10 jaar gastvrouw en ook zij heeft een mooi verhaal te vertellen over haar ervaring.

Eerste opdracht

“De rol vervullen van gastvrouw bij de Apeldoeners was één van mijn eerste opdrachten vanuit SoBlom, mijn bedrijf voor Organisatie en Secretariaat. Dat balletje ging rollen toen ik een nu voormalig lid sprak in de stad. Leuk hoe dat kan gaan.”

Persoonlijk

“Omdat ik al zolang onderdeel ben van de Apeldoeners, ben ik met zowel de Apeldoeners zelf als de gasten bekend. Een bekend gezicht dat zorgt voor een familiair gevoel. Die persoonlijke touch, dat past goed bij de Apeldoeners. Als je bijvoorbeeld als gast meekomt, word je niet in het diepe gegooid. Je komt binnen met een vertrouwd gevoel en wordt echt opgevangen.”

Club met aanpakkers

“De Apeldoeners zijn een leuke club aanpakkers. Ze zien kansen in plaats van problemen en komen elke keer weer tot mooie, nieuwe ideeën. Het is leuk om daar deel van uit te maken en dat altijd op een laagdrempelige manier.”

“Iedereen is welkom om eens een evenement van de Apeldoeners bij te wonen en op een ongedwongen manier te netwerken. Wie het leuk lijkt, mag altijd contact met mij opnemen!”

Ben je benieuwd naar de verhalen van alle andere Apeldoeners? Volg onze social mediakanalen, want er volgen nog een hoop interessante ondernemersverhalen!