We kunnen meer voor je doen dan je denkt

De naam Tijmen Kroes is al jarenlang een begrip in Apeldoorn en we zijn trots op onze Apeldoornse roots. Mensen kennen ons vooral op het gebied van verzekeringen en makelaardij. We zijn een van de grootste marktpartijen in de regio met meerdere vestigingen in Apeldoorn en Vaassen.

Mede door een aantal gerichte uitbreidingen, zoals de Hypotheekshop, 123 Wonen en VvE- en vastgoedmanagement, bieden wij een breed pakket aan diensten op het financiële vlak. Met ruim 40 professionals aan boord zijn we een allround bedrijf dat op vele gebieden haar relaties kan ontzorgen. Niet alleen voor ondernemingen, maar ook voor particulieren. Wij zijn de marktpartij in de regio die je van een totaaladvies kan voorzien.

Verzekeringen

Wij helpen bij het kiezen van de verzekering die precies bij je past. Een persoonlijk pakket, dat de dekking geeft die je nodig hebt. En mocht er iets gebeuren, dan zorgen onze medewerkers voor een goede en snelle afhandeling.

Fiscaal advies

Op het gebied van accountancy en bedrijfskundige, fiscale en juridische dienstverlening werken onze adviseurs samen met jou aan de beste oplossingen voor je bedrijf. Alle belastingzaken, financiële- en salarisadministratie, het screenen van overeenkomsten en contracten kan je met een gerust hart aan ons overlaten.

Makelaardij

We zijn goed ingevoerd op zowel de particuliere woningmarkt als op het gebied van bedrijfsonroerendgoed. Onze makelaars lopen net een stapje harder om je te adviseren bij aankoop, verkoop, taxaties of met verhuurbegeleiding.

Vastgoedmanagement / VvE-beheer

Het managen van vastgoedobjecten vergt deskundigheid op financieel en bouwkundig vlak. Die deskundigheid hebben wij in huis en wij kunnen eigenaren en VvE’s ontlasten door deze taken op een professionele manier voor hen uit te voeren.

Hypotheekadvies

De Hypotheekshop werkt volledig onafhankelijk van banken, verzekeraars of andere geldverstrekkers. Zo weet je dat je altijd een eerlijk advies krijgt dat het beste past bij jouw wensen, omstandigheden en budget. Onze adviseur vergelijkt alle opties en kan daardoor de laagste rente en de beste voorwaarden bieden. En ook nog eens tegen een scherpe prijs.

Pensioenen

Weten waar je aan toe bent na je werkzame leven geeft rust. Een goed pensioen geeft je de ruimte om te genieten van die dingen die belangrijk voor je zijn. Onze pensioenadviseurs zijn experts in deze complexe materie en stellen samen met jou een pensioenplan op dat naadloos aansluit bij jouw wensen.

Kortom, op elk financieel gebied leveren wij maatwerk. Op onze site www.tijmenkroes.nl vind je een uitgebreid overzicht van onze diensten. Je bent maar één telefoontje of mailtje verwijderd van een vrijblijvend vertrouwelijk gesprek om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen.