Maak kennis met

Tonnie Bruëns – TéBé Evenementen Service

“Mensen goed verzorgen door niet alleen te leveren, maar volledige service te bieden.”

De Apeldoeners zijn trotse ondernemers die allen graag hun verhaal doen. Dit keer vertelt Tonnie van TéBé Evenementen Service over zijn ondernemersreis en zijn bedrijf. Vanuit een bijbaan is zijn passie begonnen. “Wanneer je het evenementenvirus te pakken hebt, kom je er niet meer vanaf.”

Dynamisch

TéBé is een evenementenbedrijf dat niet alleen materiaal regelt, maar ook de facilitaire zaken eromheen regelt. Organiseren en leveren zijn de kernpunten van wat het bedrijf doet. “Het leuke is dat het een dynamisch vak is, het gaat vrijwel altijd om een feestelijke gebeurtenis en dat is voor alle partijen iets leuks. Mensen goed verzorgen is wat het vak interessant maakt. Dat geldt op alle soorten evenementen.”

Passie

Na een bijbaan te hebben gehad in de evenementenbranche is Tonnie tijdelijk iets anders gaan doen, waarna het toch weer ging kriebelen om in de events verder te gaan. Vanuit die passie is hij ruim 20 jaar geleden zijn bedrijf in evenementenverhuur begonnen. Dat is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een full service evenementenbedrijf. “Tenten, podia en dat soort attributen zijn in onze webshop te huren. Als het gaat om zaken zoals catering of entertainment, kunnen wij met externe partijen het complete plaatje realiseren.”

Onmisbare schakel

TéBé is er voor zowel de particulier als de zakelijke klant. “Vooral voor bedrijven zijn wij een onmisbare schakel. Wij leveren materiaal dat je als bedrijf meestal niet zelf hebt. Een podium of tent ga je voor die paar keer meestal niet zelf aanschaffen. Het is daarentegen wél iets wat essentieel is wanneer je een evenement organiseert en elk bedrijf heeft het nodig. Van podia voor hotels en congrescentra tot marktjes en kraampjes of feesttenten, wij regelen het.”

“Elke plaats moet een partij hebben die dit soort zaken verzorgt. Wij werken met name in Apeldoorn en omstreken. TéBé heeft in die zin een regionale functie.”

Vaste groep

Tonnie is met zijn bedrijf al een behoorlijk aantal jaren onderdeel van de Apeldoeners. “Het contact gaat verder dan het contact van ondernemer tot ondernemer. En omdat wij een regiofunctie vervullen, is het voor ons belangrijk om binnen Apeldoorn contacten te hebben. Het is dan fijn dat je een vaste groep ondernemers hebt die elkaar helpt, en vertrouwde gezichten die je elke keer weer tegenkomt.”

Wil je meer ondernemersverhalen lezen? We hebben er al een aantal verzameld. Die vind je op onze blogpagina. Natuurlijk komen er ook nog véél meer aan, dus houd onze kanalen in de gaten.