Schilderwerk houdt niet op bij schilderen

Je kent het misschien wel: eigenlijk is uw huis toe aan een hoognodige schilderbeurt. Met een kritisch oog inspecteer je het houtwerk en de muren van uw woning en kom je tot de conclusie dat er wel het een en ander aan mag gebeuren. Schilderwerk, nieuw behang of toch laten stuken? Ook maar eens kijken naar energiebesparend glas? En dan zijn er nog de kleine (of grotere) onderhoudsklussen die moeten worden aangepakt. Hoeveel bedrijven moet je dan inschakelen voor al die verschillende werkzaamheden? Het antwoord is simpel: één, want van den Berg Schilders heeft alle disciplines in huis.

Totaaloplossing

Of het nou gaat om schilderwerk, behangen, beglazing, stukadoorwerk of klein bouwkundig werk, wij bieden het totale pakket. Voor alle onderhoud en afwerking hebben wij de juiste vakmensen die uw huis professioneel onder handen nemen, met milieuvriendelijke en duurzame materialen. We denken graag met je mee en bieden de beste oplossingen om je huis toekomstbestendig te maken. En ook nog eens voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Glasschade

Je kunt in geval van glasschade natuurlijk een glaszetter inschakelen, die keurig de gebroken ruit komt vervangen. Maar dan? In veel gevallen brengt een kapotte ruit meer schade met zich mee. Het kan zijn dat het kozijn gerepareerd en bijgeschilderd moet worden. Dan is het handig om alles door ons in orde te laten maken. Dat is niet alleen gemakkelijk, maar waarschijnlijk ook gunstig voor je portemonnee. De kosten van het herstel inclusief afwerking komen in één bedrag op je factuur, die je zo bij je verzekering kunt indienen.

Optimaal resultaat

De conditie van de ondergrond is belangrijk voor een optimaal resultaat, zowel voor behang- als schilderwerk. Nieuwbouwwoningen, jaren dertig huizen en monumentale panden vragen meestal om een verschillende aanpak. Door onze jarenlange ervaring -wij bestaan sinds 1908- weten wij precies welke materialen en voorbehandelingen nodig zijn voor het beste eindresultaat.

Energiezuinig

Omdat wij goed op de hoogte zijn van duurzaam wonen, kunnen wij je ook goed adviseren hoe je je huis energiezuinig kunt maken en op je energieverbruik kunt besparen. Lekkende ruiten zijn bijvoorbeeld een bron van energieverlies. Ook hiervoor kunnen wij een maatwerk oplossing bieden. HR++ glas wordt steeds beter en duurzamer en kan een forse besparing voor je opleveren. Vraag eens naar de mogelijkheden, wij berekenen het graag voor je.

Op onze site www.vandenbergschilders.nl vind je alle informatie en de mogelijkheid om met een paar muisklikken een directe prijsindicatie voor professioneel schilderwerk te ontvangen.