Maak kennis met

Patrick Beumer – Dunique

“Elk bedrijf zou zichtbaar moeten zijn op verschillende manieren”

We hebben nog een heleboel enthousiaste Apeldoeners die op hun beurt graag hun verhaal vertellen over het ondernemerschap. Vandaag geven we het woord aan Patrick Beumer van marketingcommunicatiebureau Dunique. Patrick is als het ware in het ondernemerschap gegroeid. Hij vertelt je hoe dat ging.

Doorgegroeid

“Toen Dunique Christiaan Wallet (één van de oprichters van de Apeldoeners) en Arend van de Beek nog aan het roer had staan, heb ik hier jarenlang in loondienst gewerkt. Sinds 2018, nadat ik er zo’n 12 jaar werkzaam was, heb ik het stokje overgenomen. Praktisch gezien had ik op dat moment al de leiding over het bedrijf, dus op werkgebied was het niet een heel ingrijpende verandering.”

“Na de overname zijn we van Heerde naar Apeldoorn verhuisd. Dit was een bewuste keuze, omdat ik in Apeldoorn groeimogelijkheden zag. Veel van onze klanten en mijn netwerk zat op dat moment al in Apeldoorn.”

Elk bedrijf zichtbaar

“Bij Dunique maken we bedrijven zichtbaar. In onze ogen moet elk bedrijf zichtbaar zijn en moet je laten zien wat je voor elkaar kunt betekenen. Het is belangrijk op verschillende manieren (online en offline) je bedrijf te laten zien aan (potentiële) klanten en medewerkers. Een klant of potentiële medewerker heeft keuze tussen jou en de concurrent. Jij moet laten zien dát en waarom hij bij jou moet zijn.”

Netwerk vergroten

Dat zichtbaar zijn hoeft niet alleen als bedrijf te zijn op internet of op een bord langs de weg. Als persoon áchter het bedrijf zichtbaar zijn is ook een manier. “Bij de events van de Apeldoeners ontmoet je naast je eigen relaties ook die van anderen. Je houdt je eigen netwerk bij en vergroot dit. De evenementen van de Apeldoeners zijn groot en kunnen we alleen samen met elkaar neerzetten. Je kunt je relaties iets leuks geven in de vorm van een belevenis.”

En alle Apeldoeners zelf zijn een prachtige groep ondernemers bij elkaar, met veel ervaring en kennis, waarvan we ook van elkaar kunnen leren.

Benieuwd naar de verhalen van andere Apeldoeners? In onze blogs vind je diverse verhalen en er volgen er nog een heleboel. Houd onze kanalen in de gaten.