Maak kennis met

Marijke Bretveld – Ambiuzz Uitzendbureau

“Mensen vooruit helpen in hun loopbaan, volgens mijn eigen visie.”

Het voorstelrondje van de Apeldoeners is nog lang niet ten einde. Allen vertellen ze namelijk graag hun ondernemersverhaal. Na onder meer Gerrit Boks, Antoine Joosten en Jeroen Dijkman, is het nu de beurt aan Marijke Bretveld van Ambiuzz Uitzendbureau om zich voor te stellen. Al op jonge leeftijd had zij de drive om zelfstandig te worden en vervulde zij al diverse leidinggevende functies.

Eigen visie en strategie

“Tijdens mijn leidinggevende functies vond ik het al het mooiste om mensen vooruit te helpen in hun loopbaan. En dat is momenteel nog steeds het mooiste aan mijn vak. Het mooiste was toen mij de kans werd geboden om zelfstandig te worden, zodat ik dit helemaal volgens mij eigen visie en strategie kon gaan doen.”

Verbinders

“Ambiuzz is er voor het aantrekken en behouden van talent voor vele organisaties. In mijn vak richt ik me op zowel werknemer als werkgever. Werknemers bieden we loopbaankansen en -ontwikkeling. Werkgevers helpen we om hun organisatie te versterken met de juiste kandidaten. Zo krijgen zij de mogelijkheid om te groeien en zich te vergroten. Je kunt mij en mijn organisatie het best beschrijven als ‘verbinders’. We doen alles om opdrachtgevers en kandidaten samen te laten smelten.”

Apeldoeners: verbinden en samenwerken

“Als ondernemer in Apeldoorn is het zeker van meerwaarde om Apeldoener te zijn. We verbinden en zoeken de samenwerking op bij elkaar en het versterkt en vergroot ons netwerk. Maar bovenal: we sparren met en leren van elkaar en dat brengt ons samen heel veel moois.”

“De events van de Apeldoeners betekenen vooral: samen iets leuks organiseren om zo ongedwongen te kunnen netwerken, ervaringen uit te wisselen en met elkaar ideeën, zorgen en kansen te delen. Een Apeldoeners is trots om Apeldoener te zijn!”

Benieuwd naar alle andere leden? We zijn nog lang niet klaar met het voorstelrondje! Houd onze kanalen in de gaten voor meer.