Hoe zit het nou met garanties in de bouw?

Stel, je hebt iets laten bouwen of verbouwen en jaren later kom je er achter dat er iets niet in orde is, maar de bouwer geeft niet thuis. Dat maakt mensen soms huiverig om bouwwerkzaamheden te laten uitvoeren. Bij aannemingsbedrijf Mulder hoef je je daar nooit zorgen om te maken. Wij geven altijd een goede follow up en komen gewoon onze afspraken na. En is er na verloop van tijd iets aan de hand, dan lossen we dat netjes op.

Duurzaam

Bij bouw of verbouw is de prijs van een offerte vaak doorslaggevend. Maar veel mensen beseffen niet dat de prijs niet alles zegt. Of misschien juist wel, want ook hier geldt: goedkoop is vaak duurkoop. Soms zijn er maar kleine verschillen in offertes maar kiest men uiteindelijk toch voor de laagste prijs. Dat is zeker niet altijd de verstandigste keuze. Mulder is misschien niet de allergoedkoopste, maar dat komt omdat wij alleen hoogwaardige en duurzame materialen gebruiken en het werk door onze goedopgeleide vakmensen laten uitvoeren. De wens van de klant staat bij ons voorop en gedurende het hele bouwproces denken we met je mee.

Aansprakelijkheid

Veel particulieren weten niet goed hoe het zit met aansprakelijkheid. Neem bijvoorbeeld de klusjesman die je hebt ingehuurd om je zolder te verbouwen. Hij let even niet goed op en valt van de ladder. Wat dan? Dan ben jij als opdrachtgever aansprakelijk. Dat risico wil je toch niet lopen? Bij gerenommeerde bedrijven zoals Mulder is alles afgedekt en kan je zorgeloos je verbouwing aan ons overlaten. Zonder nare verrassingen achteraf. Bij ons heb je geen gedoe en geen risico’s, maar vakwerk van mensen die hun afspraken nakomen. Prijs is belangrijk, maar zeker niet allesbepalend. Ga voor kwaliteit want je huis is het waard. Zie het als een goede investering van je kostbare bezit.

Bouwgarant

Mulder is lid van Bouwgarant. Dat is een extra zekerheid, omdat we als lid moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen.  Onze offertes zijn transparant en gedetailleerd. Eventueel meerwerk wordt van te voren goed afgestemd. We vragen nooit vooruitbetaling, maar factureren met de voortgang van het werk. Bovendien heb je bij  een lid van Bouwgarant de zekerheid dat het werk wordt afgemaakt, zelfs bij een faillissement. In dat geval worden de werkzaamheden afgerond door een andere aangesloten bouwonderneming.

Gelukkig zijn er weer steeds meer mensen die voor zekerheid en kwaliteit gaan.  Dus investeer en kies verstandig voor een goede aannemer. Wij staan voor je klaar!