Maak kennis met

Gertjan Mulder – Mulder Aannemingsbedrijf

“Goede vakmensen én heldere communicatie, dat wordt steeds zeldzamer”

De Apeldoeners zijn enthousiaste ondernemers die graag hun verhaal delen. Daarom stellen we elke keer weer een andere Apeldoeners aan je voor. Dit keer de beurt aan Gertjan Mulder van Mulder Aannemingsbedrijf. Hij staat als vierde generatie aan het roer van het aannemingsbedrijf van zijn overgroot opa.

Langzaam hogerop

Ondanks dat Gertjan als kind al meedraaide binnen het bedrijf van zijn familie, was het niet direct vanzelfsprekend dat hij later ondernemer zou worden. Dat hij in de bouw wilde werken was al wel gauw een zekerheid. “Ik wilde eigenlijk timmerman worden. Iets met de handen doen en lekker buiten. Er kwam een functie op kantoor vrij en mijn vader spoorde mij aan dat toch maar eens te proberen. Dat beviel eigenlijk wel. Zo werd ik calculator en werkvoorbereider en klom ik hogerop binnen het familiebedrijf.”

Communicatie

De markt is in de jaren behoorlijk veranderd en daar beweegt Mulder Aannemingsbedrijf in mee, als je het Gertjan vraagt. “Iedereen wil zijn vastgoed netjes houden en goed onderdak hebben. Dat is natuurlijk niets nieuws. Maar de juiste vakmensen vinden, dat is steeds meer een uitdaging. En dat terwijl de eisen van de klant hoger worden. Naast goede vakmensen, verwachten klanten meer communicatie, tekst en uitleg eromheen. Wij zijn hier gelukkig in meegegroeid en kunnen zowel goede vakmensen als de juiste communicatie bieden.”

Apeldoeners: vrijheid en ongedwongenheid

Als ondernemer is een netwerk onmisbaar, dat zal elke ondernemer beamen. Ook Gertjan wilde als ondernemer al snel bij een netwerkclub. “Ik hou alleen niet van die regeltjes en moetjes wat je regelmatig bij dit soort clubs ziet. Dat je bijvoorbeeld alleen zaken mag doen met iemand binnen je netwerkclub. Bij de Apeldoeners kún je uit elkaars klantenbestand putten, maar ben je niets verplicht. Het is ongedwongen en je praat ook over iets anders dan werk. Je leert elke keer weer mensen kennen en van het één komt soms het ander. Dat is een prettige manier van werken.”

Ben je benieuwd naar onze andere Apeldoeners? Een aantal van hen heeft zijn verhaal al gedaan. Die vind je bij onze blogs. Blijf ons volgen voor nog veel meer nieuwe verhalen van onze enthousiaste ondernemers!