Maak kennis met

Gerrit Boks – Autobedrijf Boks

 

“Van huis uit ben ik automonteur, eentje die altijd al van uitdagingen hield. Vanuit daar ben ik gaan ondernemen.”

 

- Gerrit Boks, Autobedrijf Boks

 

 

Wie ons als een tijd volgt, weet inmiddels wie de Apeldoeners zijn. Ze hebben zich al eens voorgesteld, maar nog niet eerder hier hún verhaal gedaan. Waarom zijn ze ondernemer geworden en wat maakt hun vak nu zo belangrijk?

 

 

We beginnen met Apeldoener Gerrit Boks van Autobedrijf Boks. Hij viert dit jaar het 37,5 jarig jubileum van Autobedrijf Boks én is winnaar van een Apeldoorn Business Award. Hij vertelt over zijn vak.

“Ik vond uitdagingen altijd al leuk. Van huis uit ben ik automonteur geworden en ik ben daarna de verkoop in gegaan. In 1985 belsloot ik voor mezelf te beginnen en startte ik met Autobedrijf Boks.”

“Het is vooral heel mooi om voor iedereen mobiliteit te verzorgen. Voor wie het nodig heeft voor werk, of privé. Het is prachtig om mensen op zo’n mooie manier mobieler te maken en blij te maken.”

En even over de Apeldoeners. Waarom ben je daar nu bij aangesloten? “De Apeldoeners verzorgen events voor sociaal en zakelijk contact. Voor ons en voor de gasten die we introduceren is het vooral een mooie manier om te kunnen netwerken binnen Apeldoorn. Het gaat immers niet om wie je bént, maar om wie je ként. Om zo gunning te creëren en van elkaars diensten gebruik te kunnen maken.”

Binnenkort doet weer een andere Apeldoener zijn verhaal. Benieuwd? Houd ons in de gaten!