Maak kennis met

Dave Bultman – Autoverhuur Bultman

“Service en betrouwbaarheid, dat is belangrijk om je klant volledig te ontzorgen.”

Onlangs stelden we diverse Apeldoeners aan jullie voor. Na Antoine Joosten en Gerrit Boks geven we nu het woord aan Dave Bultman, van Autoverhuur Bultman. Wat maakt zijn vak belangrijk en wat vindt hij belangrijk? En omdat Autoverhuur Bultman dit jaar 100 jaar bestaat, vertelt hij ook een stukje uit de rijke geschiedenis van het familiebedrijf.

Derde generatie

Dave is zelf de derde generatie die aan het roer staat van het familiebedrijf. “Mijn opa begon op zijn twaalfde al als marktkoopman. In de jaren heeft hij in van alles gehandeld, net waar hij op dat moment een gat in de markt zag. Hij had een gedreven ondernemersgeest, die hij aan mijn vader, oom en ook aan mij heeft doorgegeven.”

Ondernemersgeest, toen en nu

Die ondernemersgeest van toen, die uit zich vandaag de dag nog steeds. “Waar mijn opa puur keek waar in de markt behoefte aan was, doe ik dat tegenwoordig ook nog altijd, maar natuurlijk wel toegespitst op deze branche. Wat voor auto’s, waar moeten deze aan voldoen, maar ook: wat heeft een klant nog meer nodig om volledig ontzorgd te kunnen worden? Zo bieden wij naast auto’s ook bijvoorbeeld verhuisaccessoires aan. Maar zijn wij een paar jaar terug ook trouwauto’s gaan verhuren. Een compleet ander segment weer.”

“Het belangrijkste is het bieden van de juiste service en het verkrijgen van vertrouwen van de klant. Op die manier kunnen wij onze klant volledig ontzorgen. Zit hij met een mobiliteitsprobleem, dan lossen wij dat op, met alles wat daarbij nodig is.”

Na Dave volgen er nog veel meer Apeldoeners die graag hun verhaal doen. Benieuwd? Houd onze kanalen in de gaten!