Autodelen de trend, of is het toch gewoon auto huren? 

Autodelen is hot. Niet een auto bezitten maar toch de mobiliteit van een auto hebben. Niet de lasten maar wel de lusten. Of het argument, beter voor het milieu want er zijn minder auto’s op de weg. Iedereen pleit er nu voor. Buren schrijven zich in om hun privéauto aan te bieden, gemeentes stimuleren met gesubsidieerde elektrische auto’s die je in een pool kunt gebruiken. En bedrijven nemen deze initiatieven over voor de mobiliteit van hun eigen personeel.

Maar is autodelen niet gewoon een auto huren? Wij autoverhuurders pleiten er al jaren voor om de verhuurauto te stimuleren. Het verhuurwagenpark van Nederland is zelfs 19% goedkoper en schoner dan het particuliere wagenpark van Nederland. En bedenk je eens: hoe vaak staat je auto nu wel niet stil. De huurauto biedt daarom meer uitkomst dan je denkt.

De autoverhuurbranche heeft zich namelijk de afgelopen 5 jaar sneller ontwikkeld dan de 20 jaar ervoor. Flexibiliteit en gemak staan hierbij voorop. In de vierentwintiguurseconomie willen we elk moment van de dag gebruik kunnen maken van mobiliteit. Combinaties van reizen met de fiets, trein en auto zijn al niet meer weg te denken. Als autoverhuurder springen we daar op in, als betrouwbare partner in mobiliteit leveren wij je verschillende diensten zodat je maar één aanspreekpunt hebt. Voor bedrijven, maar zeker ook voor de particulier.

Je kunt daarbij denken aan de mogelijkheid om tijdens je huurperiode te switchen van busje naar vrachtwagen of personenauto.

Wat te denken van one way trips: in Apeldoorn ophalen en op bijvoorbeeld Schiphol achterlaten. 

‘s Nachts op pad? Er staat altijd wel een busje of truck klaar, middels een tijdelijk toegewezen code kun je de sleutel uit jouw sleutelbox halen en je kunt op pad. Of je checkt op de app of er een personenauto in jouw buurt staat en je kunt via bluetooth de auto openen om jouw reis te starten. 

Alles gefaciliteerd door je al “oude”, maar bovenal vertrouwde autoverhuurder. De ruime beschikking van diversiteit geeft jou als klant de flexibiliteit om de keuze te maken van je behoefte.

Het is dus helemaal zo gek nog niet om een auto te huren. Stel dat je 5.000 km per jaar rijdt, dan houd je gemiddeld bijna € 1.100 in je zak als je huurt in plaats van koopt. Dat is toch zeker het overwegen waard. Of je hebt voor dagelijks gebruik eigenlijk geen auto nodig, maar alleen voor speciale gelegenheden zoals vakanties of een extra transport. Stel, je rijdt minder dan 8.000 km per jaar of je rijdt zakelijk en hebt af en toe een auto nodig voor privégebruik, maar je wilt bijtelling voorkomen. Allemaal redenen om te kiezen voor de huurauto.

Autohuren = autodelen = flexibeler, goedkoper en van deze tijd!  

Informeer jezelf op www.bultman.nl. Wil je nog “ouderwetse” vertrouwde service, dan staan wij je uiteraard graag te woord. Tel: 055-5214888