Maak kennis met

Antoine Joosten van AACC

Hoelang ben je al partner bij AACC?

Iets meer dan vier jaar geleden, op 1 mei 2015 ben ik partner geworden bij AACC. 

Waar ben je het meest trots op?

We hebben met AACC in de afgelopen jaren zoveel meer bekendheid gekregen en staan in Apeldoorn goed op de kaart. Daar ben ik heel erg trots op. Belangrijk daarbij vind ik dat we als kantoor meer een team geworden zijn. We doen met het samen!

Waar kunnen we je voor wakker maken?

Voor een heerlijk broodje shoarma met lekker veel knoflooksaus. En als er hulp nodig is mag je me ook wakker maken. Als het in mijn macht zit zal ik je zeker helpen.

Hoe ziet je perfecte dag eruit?

Ik hou van mijn werk dus ik vind dat in een perfecte dag sowieso de nodige uren werk moeten zitten. Daarna eindigen op het terras met een borrel en lekker eten. 

Hoe ontbijt je?

Met een shake. Mijn ontbijt bestond jarenlang uit een beschuitje, een plak ontbijtkoek en een beker melk. Om meer energie te krijgen ben ik een aantal jaren geleden overgestapt naar de shake. Ik geloof erin dat je meer energie krijgt van gezond eten met veel vitamines. Maar stiekem is het is ook wel een beetje gemak. 

Stel dat je ’s ochtends wakker wordt met een nieuwe eigenschap of kwaliteit. Welke zou dit dan zijn?

Zingen. Het liefst zelfs met gitaar erbij. Daar heb ik het beeld bij van gezellig met een aantal mensen om een kampvuur. Een beetje zingen, tokkelen, hapje en drankje.

Met wie zou je nog eens willen dineren?

Met Mark Rutte! Ik vind het geweldig hoe hij dingen altijd positief kan blijven brengen hoe negatief het bericht ook is. Ik geloof echt dat het een verbinder is, en dat hij mensen bij elkaar kan brengen. Hij komt altijd heel leuk over en ik ben heel benieuwd naar hem als persoon.

Welk boek ligt er op je nachtkastje?

Ik heb het boek van Astrid Holleeder op mijn nachtkastje liggen maar ben er nog niet in begonnen. 

Wat is je favoriete muziek?

Ik houd van heel veel verschillende soorten muziek. Ik houd van Nederlandstalig zoals Davina Michelle, Freek en Susan. Met muziek uit de jaren negentig heb ik niet veel. Ik houd van échte muziek met muziekinstrumenten en niet uit een computer. De meezingers zijn leuk voor later op de avond.