24/7 een auto huren? Dat kan bij Bultman

We groeien steeds meer naar een 24 uurs economie. Daardoor is de behoefte aan ruimere bereikbaarheid ook groter geworden. Men wil tegenwoordig op ieder moment van de dag kunnen beschikken over mobiliteit. Bultman speelt hierop in door ook buiten de reguliere openingstijden de mogelijkheid te bieden om auto’s te kunnen huren, ophalen en inleveren.

 

Even een grote kast of bank verhuizen, of na het opruimen van je schuur wat overtollige spullen naar de stort brengen. We hebben allemaal wel eens een moment dat je er achter komt dat je eigen auto toch net te klein blijkt om alles in te kunnen vervoeren. Maar niet alleen particulieren hebben hiermee te maken. Ook bedrijven kunnen tijdens piekdruktes behoefte hebben aan extra vervoerscapaciteit. Dan is het toch ideaal om over een passende wagen te kunnen beschikken wanneer het jou uitkomt. Door ons Intelligent Locker systeem kun je op ieder gewenst moment een bedrijfswagen ophalen. En door Smartkey technologie kun je met een app en zonder gedoe 24/7 een Hertz personenauto huren.

 

Hoe werkt het?

Op onze website maak je een online reservering (bellen kan ook nog steeds), kies je de gewenste auto en het gewenste afhaalmoment. Je krijgt van ons dan een app-bericht met de code voor de juiste kluis, waarin je de sleutel van je gehuurde auto kunt ophalen op het door jou aangegeven tijdstip. Wil je liever een personenauto huren, meld je dan aan via de Hertz website of mobiele app en vul je gegevens en creditcardnummer in. Na verificatie kan je de auto reserveren. Selecteer je keuze en geef aan hoe lang je de auto nodig hebt. Alles tussen één uur en een week is mogelijk. Daarna ontvang je een bevestiging met daarin de gegevens en de ophaallocatie bij jou in de buurt. Om de wagen te openen hoef je alleen maar de Smartkey of Smartcard over de lezer achter de voorruit te halen. De contactsleutel ligt klaar in de auto. Aan het einde van de huurperiode breng je de auto terug naar de afgesproken locatie en beëindig je de huur via het in-vehicle display. Smartkeys of Smartcards kunnen tijdens openingsuren worden opgehaald op een van onze locaties of we sturen hem naar je toe. 

 

Deze technologie wordt door Bultman ook toegepast voor het beheren van wagenparken voor bedrijven. Via een speciaal portal en een app kunnen werknemers een auto of busje reserveren en van de parkeerplaats ophalen op het moment dat ze er een nodig hebben. Een groot voordeel van dit systeem is dat de werknemers hierdoor geen bijtelling hebben of een administratie moeten bijhouden. En het bedrijf hoeft geen kilometervergoeding te verstrekken of een eigen wagenpark te onderhouden. Door dit flexibele en efficiënte systeem kan mobiliteit naar behoefte worden ingezet.

 

Meer weten? We informeren je graag over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.