Maak kennis met

René Heupink – Esra Intern Transport & Opslag

“Vanuit het dienstverlenend vak bijdragen in de eigen regio.”

Na onder meer Dave Bultman en Antoine Joosten stellen we nóg een Apeldoener aan jullie voor. We geven dit keer het woord aan het nieuwste lid van de Apeldoeners: René Heupink. Hij is eigenaar van Esra Intern Transport & Opslag en is sinds dit jaar lid van de Apeldoeners.

Ervaring

Na jaren in loondienst te hebben gewerkt, wilde René ‘het kunstje’ zelf doen. Proeven aan het ondernemerschap. Na 15 jaar gewerkt te hebben voor Esra, kocht hij een ander bedrijf in de branche, waar hij tweeënhalf jaar aan het roer stond. Daarna kwam hij terug bij Esra, maar wel als eigenaar. “Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak. Daar leer je veel van.”

Kosten omlaag, efficiëntie omhoog

“Wij verzorgen alles in en om het magazijn. We zorgen voor logistieke oplossingen voor intern transport en opslag en helpen daarmee de klant in het verminderen van kosten en het verhogen van efficiëntie. We hebben binnen Esra jarenlange ervaring en daarmee veel kennis. Veel van onze mensen zijn al 25 jaar of zelfs 40 jaar in dienst.”

Duurzaam

Naast het leveren van efficiëntie en kostenbesparing voor de klant, vindt René het belangrijk om bij te dragen aan een duurzamere wereld. “95% van ons materieel is elektrisch. We hebben letterlijk en figuurlijk groene heftrucks.”

Dienstverleners in eigen regio

Als je het René vraagt, zijn de evenementen van de Apeldoeners een must om een keer mee te maken. “Altijd goed geregeld en een leuke club mensen. Op persoonlijk en zakelijk vlak. Het is een mooie verzameling ondernemers bij elkaar en het is fijn om goede dienstverleners in eigen regio ter beschikking te hebben.”