Met een feest geef je aandacht aan mensen

Als ondernemer vraag je je wel eens af hoe je mensen aan je kunt binden. Zeker nu er veel zaken via internet worden gedaan, is het belangrijk om af en toe iets te organiseren voor je relaties. Of het nou een jubileum is, een open dag, een receptie of een knalfeest voor je personeel, met een feest geef je aandacht aan mensen die belangrijk voor je zijn. Even weg uit de digitale wereld en elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer, verhalen uitwisselen, culinair genieten en plezier maken. Wij denken graag met je mee en regelen alles tot in de puntjes, op een manier die bij jou past.

Voor bedrijven en particulieren

Dat regelen houdt niet op bij het verhuren van een tent of de aankleding ervan. Tébé heeft alles in huis om een mooi feestje te bouwen. Niet alleen de materialen, maar ook onze knowhow zorgen ervoor dat we van ieder idee een geslaagd evenement kunnen maken. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er allemaal bij komt kijken. En dat is vaak meer dan je denkt. Samen bekijken we wat er mogelijk is en wij zorgen voor de uitvoering ervan. Alles kan door ons worden geregeld. Van uitnodigingen tot catering, (live)muziek, tenten, tafels, aankleding, je kan het zo gek niet bedenken of Tébé heeft er een oplossing voor. Of het nou gaat om een groot evenement voor 1000 man of een kinderfeestje in de tuin, wij staan voor je klaar.

Overal aan gedacht?

Zeker bij grotere evenementen is het belangrijk dat je op alles bent voorbereid. Hoe zit het met eventuele vergunningen? Hoeveel ruimte is er beschikbaar en hoeveel hebben we nodig? En wat voor sanitaire-, water- en elektriciteitsvoorzieningen zijn er nodig? Wat voor tent is geschikt voor mijn feest? Hoe krijgen we alles op zijn plek…. Op al dat soort vragen hebben wij een antwoord. Los van de materialen weten wij dat het heel belangrijk is om dit soort zaken goed geregeld te hebben en bij zal dragen aan de positieve beleving van de gasten. Dus aarzel niet en vraag ons om advies. Wij helpen je graag!

Catering

Voor ieder feest vinden wij een cateraar die het beste past bij de gelegenheid. Door de catering af te stemmen op de sfeer en entourage wordt de beleving optimaal. Wil je het goed en eenvoudig, of liever een exclusieve culinaire verwennerij? Ook hierin is alles mogelijk. Wij zorgen dat je de hapjes en drankjes geserveerd krijgt die aansluiten bij je wensen zodat jij en je gasten kunnen terugkijken op een onvergetelijk feest.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op onze website www.tebe.nl of neem contact met ons op. We laten graag zien wat wij onder een feestje verstaan.